Dečija stomatologija

U stomatološkoj ordinaciji Dr Stefan aktivno se bavimo DEČIJOM I PREVENTIVNOM STOMATOLOGIJOM, u želji da među svoje pacijente dovedemo i najdraže i najvernije pacijente – decu.

Sa decom radi iskusan stomatolog – specijalista koji se sa decom „druži“ već punu deceniju. Naš rad sa decom, pre svega, karakteriše postupnost. Najpre se trudimo da se upoznamo i steknemo poverenje kod deteta, a tek onda polako, korak po korak, počinjemo da se bavimo zubićima.

Glavna karakteristika našeg rada je KAŽI, POKAŽI, URADI, čime stičemo poverenje deteta, aktivno ga uključujemo u brigu o zubima i njihovo lečenje i neopaženo ga uvodimo u terapiju.

U stomatološkoj ordinaciji Dr Stefan nema vikanja, već samo dogovora. Česti dolasci i puno strpljenja donosi veći i dugotrajniji uspeh, nego rad na silu. Jednom, kada dete stekne puno poverenje u stomatologa i prevaziđe svoj strah, svaka intervencija u ustima će biti izvodljiva! Tada, najčešće, deca više ne traže prisustvo roditelja, sve se sami „dogovaraju“ sa svojim stomatologom i veoma su ponosni na sebe. Tada smo i mi jako ponosni, kako na svoje pacijente, tako i na sebe, jer smo stvorili još jedan pozitivan stav prema zdravlju i stomatolozima kod još jednog deteta. To ima veliku važnost, s obzirom da znamo da mnogi negativni, ali i pozitivni stavovi vuku svoje poreklo iz detinjstva.

Tesna saradnja našeg dečijeg stomatologa sa specijalistima drugih oblasti, omogućiće vam da na jednom mestu dobijete pravo mišljenje i uslugu vezanu za zdravlje zuba vašeg deteta.

Deca stalno traže konkretnu potvrdu svog truda, i mi to poštujemo, te decu nagrađujemo sitnim poklonima kad god to zasluže.

Pregledi i konsultacije su kod nas besplatni, pa nam dođite!

Budite nam dragi gosti, pacijenti i prijatelji za ceo život!

Leave a commentKontakt:

Borivoja Stevanovića 5, Beograd

011/6897-302
063/7708-613

Radno vreme: 11:00 - 19:00
Vikendom ne radimo.

Copyright 2017 © Sva Prava Zadržana